SCHRIJF EEN REVIEW/BEOORDELING ALS U ONZE PRODUCTEN GRAAG GEBRUIKT !

Wij stellen het zeer op prijs als u op deze pagina een beoordeling wilt geven over onze producten. Laat ons weten wat u van onze producten vindt en hoe wij eventueel onze services nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.

Uw mening over hoe u onze website ervaart wordt zeer op prijs gesteld en geeft ons de mogelijkheid om onze pagina’s nog beter te maken d.m.v. uw reviews.
Uw beoordeling is openbaar!

Klik hier om uw beoordeling in te dienen


Verstuur uw beoordeling
* Verplicht veld

Maandag besteld, dinsdag ontvangen, super snel, mooie prijzen.Hartelijk bedankt en tot de volgende bestellingBeata

Sep 25, 2018 by Beata

Maandag besteld, dinsdag ontvangen, super snel, mooie prijzen.
Hartelijk bedankt en tot de volgende bestelling
Beata


Echt goed bedrijf met ouderwetse service!!In de populaire zin.Had weer heerlijke scrub zeep gekocht en je kreeg er bakjes bij.Vond dit handig want d

Jun 06, 2018 by M van de Bemt-Vink

Echt goed bedrijf met ouderwetse service!!In de populaire zin.
Had weer heerlijke scrub zeep gekocht en je kreeg er bakjes bij.Vond dit handig want de stukken zeep zijn hoog en passen niet in een gewoon bakje.Pakje kwam,en geen bakjes.Mailtje gestuurd dat ik het jammer vond en kreeg heel snel antwoord en had de volgende dag de bakjes netjes in huis.Dit is dus top service!!


Snelle levering van mijn bestelling, voor een goede prijs. Prima e-mailservice om het bestelde te volgen via internet. Ik ben dik tevreden..!!! Groet,

Mar 14, 2017 by Ludo

Snelle levering van mijn bestelling, voor een goede prijs. Prima e-mailservice om het bestelde te volgen via internet. Ik ben dik tevreden..!!! Groet, Ludo.


Wat een super snelle service!Ik had nog geen @-bevestiging gehad, maar mijn bestelling kwam toch heel snel binnen!Top

Sep 20, 2016 by Robert

Wat een super snelle service!
Ik had nog geen @-bevestiging gehad, maar mijn bestelling kwam toch heel snel binnen!
Top


Dank u wel voor de snelle levering van de Borax poeder, en heel goede service van meneer Han van Lierop. Mooie website met veel hoop informatie over

Sep 14, 2016 by -----

Dank u wel voor de snelle levering van de Borax poeder, en heel goede service van meneer Han van Lierop.
Mooie website met veel hoop informatie over de producten.
Wel is de website beetje traag/ sloom.


Ik woon in België en ik vraag mij af als ik iets bestel hoe veel werkdagen. Is dat

Sep 10, 2016 by Celeste

Ik woon in België en ik vraag mij af als ik iets bestel hoe veel werkdagen. Is dat


Net mn 2e bestelling bakingsoda.nl besteld wat een fijn spul bakje onder de hondenmand tegen geurtjes en vlekken uit bekleding gekregen wat met de vle

Apr 26, 2016 by mo

Net mn 2e bestelling bakingsoda.nl besteld wat een fijn spul bakje onder de hondenmand tegen geurtjes en vlekken uit bekleding gekregen wat met de vlekkenproducten niet lukte top !
Zag alleen dat jullie nu een Veel goedkopere variant hebben maarja wat als... is het niet mogelijk om een monster hiervan te krijgen?


Makkelijk te bestellen, snelle levering en ook goede service als er eens wat is. Goeie zaak!

Apr 14, 2016 by Corrie Kuster

Makkelijk te bestellen, snelle levering en ook goede service als er eens wat is. Goeie zaak!


Erg fijne produkten waar veel informatie over wordt gegeven.Ik bestel regelmatig produkten en krijg de spullen altijd snel geleverd.Een zeer tevre

Dec 11, 2015 by Karin

Erg fijne produkten waar veel informatie over wordt gegeven.
Ik bestel regelmatig produkten en krijg de spullen altijd snel geleverd.
Een zeer tevreden klant dus!


Dank u wel voor de super snelle levering. Mooie duidelijke site en veel informatie over de producten.Met vriendelijke groet,Joke

Sep 09, 2015 by Joke

Dank u wel voor de super snelle levering.
Mooie duidelijke site en veel informatie over de producten.

Met vriendelijke groet,
Joke


Voor de eerste keer besteld en met iDeal betaald. Helaas geen automatische bevestiging ontvangen direct na betaling, maar op de email werd keurig en s

Jul 18, 2015 by André

Voor de eerste keer besteld en met iDeal betaald. Helaas geen automatische bevestiging ontvangen direct na betaling, maar op de email werd keurig en snel gereageerd. Levering ook snel in huis (ondanks staking bij Post NL) met een gratis sample van 1 van de andere producten. Prima in orde dus!

Han bedankt, ga zo door! Als de prijzen en service zo goed blijven heb je er een vaste klant bij ;).

Vriendelijke groet,
André


Baking Soda NL 0630598502 Canadabaan 7F Nistelrode RT, 5388 Netherlands 4.9 5.0 11 11 Maandag besteld, dinsdag ontvangen, super snel, mooie prijzen.Hartelijk bedankt en tot de volgende bestellingBeata
Baking Soda NL
Canadabaan 7F NistelrodeRT5388 Netherlands 
 • 0630598502

Berichten

Nog geen berichten

Translate »